Nyheter. Aktualiteter. Godbitar. Pressmeddelanden. Tankar

Aktuellt

Vi firar 20 år av framgång!

14 januari 2024

Det glada gänget på Zenta är glada att meddela att vi firar vårt 20-årsjubileum! Från en liten start-up år 2004 till att vara en ledande aktör inom vår bransch har varit en spännande och extremt givande resa. Under dessa år har vi uppnått många milstolpar och utvecklats tack vare hårt arbete, innovation och framför allt, stödet från våra värdefulla kunder och samarbetspartners. Många magiska människor har korsat vår väg.

Centraliserat vs Decentraliserat

15 maj 2023

I en alltmer digitaliserad värld söker regeringar och företag sätt att öka säkerheten och effektiviteten i sina digitala system. Någonting som det pratas mycket om utifrån säkerhet är att centralisera digitaliseringen, vilket innebär att all data och alla funktioner hanteras av en enda central enhet, hos regeringar eller organisationer som arbetar med cybersäkerhet.

Vad är smarta städer, egentligen?

14 maj 2023

Vad är egentligen en smart stad? Begreppet har förändrats under de senaste åren, men är det en slump eller något annat? Är smarta städer en plan för att utveckla infrastrukturen eller för övervakning och kontroll av stadens invånare, och varför har vissa organisationer intresserat sig extra mycket för begreppet?

Förenkla digitaliseringsprocessen med dessa steg

17 april 2023

Psykologi och digitalisering är två helt skilda världar, eller? Det är enkelt att kartlägga de tekniska delarna, processerna som ska digitaliseras och räkna ut kostnaden för dem. Det är dock en del i projektet som inte alltid räknas med men kan vara helt avgörande.

Nästa generations teknik inom spel

31 mars 2023

Zenta presenterar stolt två nya publika release till Directive Games, ett internationellt spelutvecklarföretag som drivs av flera legender inom spelindustrin.

Den smarta boxen som revolutionerar SPA-branschen

15 mars 2023

Zavepower presenterar stolt sin senaste innovation på stora villamässan i Malmö i helgen. Denna innovation kommer att revolutionera SPA-branschen. Tillsammans med Zenta har de skapat Energy Optimizer - en smart box som låter användare styra sin SPA-upplevelse och spara pengar på samma gång. 

Google Analytics för Fortnox

09 februari 2023

Nu kan du se vilka artiklar som har sålt bäst, hur prisjusteringar påverkar köpviljan och du kan styra din annonsering dit den gör störst nytta samt få förståelse för dina kunder. Detta är integrationen du väntat på, den kommer ge dig full kontroll över din försäljning och medieinvesteringar.

Internet of Bodies - Digitalisera kroppen?

25 januari 2023

Internet of Bodies, liksom Internet of Things, innebär att koppla upp saker mot internet, i detta fall, din kropp via externa eller interna enheter. Men det blir ännu mer sci-fi. Skulle du digitalisera din kropp?

Sylvass produktivitet

01 januari 2023

Upptäck den senaste nyheten om vårt kraftfulla Visual Management-verktyg, ProjectZ. Det ger ditt team en enkel översikt över produktionsverksamheten i ditt företag. Som en resultattavla visar ProjectZ produktionens prestanda och status på ett överskådligt sätt. Nu kan hela teamet enkelt få en ögonblicksbild av verksamheten och agera snabbt och effektivt.

Scroll to top