VÅR KUND PÅ STORA VILLAMÄSSAN

Den smarta boxen som revolutionerar SPA-branschen

Zavepower presenterar stolt sin senaste innovation på stora villamässan i Malmö i helgen. Denna innovation kommer att revolutionera SPA-branschen. Tillsammans med Zenta har de skapat Energy Optimizer - en smart box som låter användare styra sin SPA-upplevelse och spara pengar på samma gång. 

Vi på Zenta är stolta över att idag presentera vårt senaste projekt tillsammans med vår kund Zavepower , som kommer att revolutionera SPA-branschen. Om du besöker stora villamässan i Malmö i helgen kommer du att ha möjlighet att träffa Zavepower och se deras smarta box Energy Optimizer i aktion.

Vad är det som gör Energy Optimizer så smart? Tidigare har världens spabad varit redo för bad 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, vilket innebär en hög energiförbrukning. Med Energy Optimizer kan användarna själva ställa in villkoren för sina bad, som till exempel önskad badtemperatur och maxkostnad på elen. Genom att balansera kostnadsönskemål med nyttjandeförväntningar kan man finna rätt pristak.

Genom att analysera ett typiskt dygn i november har vi kunnat beräkna att Energy Optimizer kan minska uppvärmningskostnaderna med upp till 80%. Det här är en betydande besparing som kommer att ha en positiv effekt på både miljön och plånboken.

Vi på Zenta är glada över att ha varit en del av utvecklingen av denna innovativa produkt och ser fram emot att se den möta världen. Om du vill lära dig mer om Energy Optimizer och se den i aktion, besök Zavepower på stora villamässan i Malmö eller besök vår hemsida för mer information om produkten: https://zavepower.com/produkt/spa-energy-optimizer/.