Det är oss du arbetar med

Vi har samlat en grupp människor med olika bakgrund, värderingar och kompetens för att skapa en dynamik på vår arbetsplats. Människorna på Zenta skapar tillsammans en fantastisk företagskultur och vi har roligt tillsammans internt och med kunder varje dag.

Bennie Forss

Bennie Forss

VD

Självlärd utvecklare och utbildad IT-forensiker med ett ett genuint intresse för IT, en visionär som har förmågan att förstå och förenkla komplexa system.

Aida Begovic

Aida Begovic

Kommunikationschef

Beteendevetare specialiserad inom NLP och digitaliseringscoach med förmågan att förenkla och vägleda utvecklare och kunder till framgång.

Magnus Axelsson

Magnus Axelsson

Produktionschef

Tidigare egenföretagare som är strukturerad, noggrann och kreativ. Arbetar i både stora och små projekt. Känd från TV som Medeltidsmagnus.

Fredrik Blixth

Fredrik Blixth

Teknisk chef

En kreativ och strukturerad utvecklare med hjärtat och hjärnan på rätt plats. Affärssystems mästaren hittar alltid en solid lösning.

Tim Elofsson

Tim Elofsson

Digitaliseringscoach

Scrum master som cyklat Växjö - Sölvesborg bara för att se om det går. Med denna motivation och sökande drivkraft hjälper han våra kunder nå sina digitala mål

Stefan Larsson

Stefan Larsson

Utvecklare

Systemarkitekten med gränslös kreativitet och kunskap och som kopplar av med sin sambo och 2 katter, sitter bäst i sin DXRacer KING.

Göran Bäcklund

Göran Bäcklund

Utvecklare

Avancerad utvecklare med intresse för astronomi och matematik. Utbildad fysiker och en extremt strukturerad hjärna med bred teknisk kunskap.

Rasmus Berglund

Rasmus Berglund

Utvecklare

Kreativ och snabb utvecklare med musiken som ett andra intressen. När du inte hittar Rasmus på jobbet finns han på Spotify.

Erik Gunnarsson

Erik Gunnarsson

Utvecklare

En stabil och strukturerad medarbetare och kungen över Long Island. Arbetat med enterpriselösningar och API:er sedan början av sin karriär.

Patrik Hermansson

Patrik Hermansson

Utvecklare

Denna trucker-bad-boy har skolat om från både PC-tekniker, lastbilschaufför och kundtjänstchef till programmerare

Jesper Tullberg

Jesper Tullberg

Utvecklare

Kodvisionären som har oändligt med energi och handlingskraft. Har en enorm kunskapsdrivkraft och vet det mesta om allt.

Johan Hultgren

Johan Hultgren

Utvecklare

Den lugna och stillsamma utvecklaren med lång erfarenhet av fullstack-utveckling. Har en bred erfarenhet av affärssystem och integrationer.

Pontus Håkansson

Pontus Håkansson

Utvecklare

Göteborgaren som hittade hem till Växjö igen. Arbetat med allt ifrån säkerhetslösningar för stora företag till utveckling av mindre applikationer.