Välkommen till Zenta i Växjö och Lund

På Zenta hittar du några av Sveriges absolut vassaste utvecklare och IT-konsulter. Genom att samla ett gäng människor med olika intressen och egenskaper men med den gemensamma kärnan av drivet för att förändra framtiden så har vi ett av de starkaste teamen i branschen. 

Zenta är ett innovativt företag som erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Vi har länge format en organisation av experter som skapa långsiktigt och hållbart värde för din verksamhet. Tillsammans tar vi fram innovativa lösningar för förbättra och förenklar för människor.

Kontoret i Växjö är 450 kvm stort och användes tidigare av TV4. Nu för tiden är lokalerna ett innovationshus med eget gym, digitalt makerspace, filmstudio, ljudstudio och öppna trevliga ytor för våra episka medarbetare. I Lund har vi ett mindre kontor med bättre möjligheten att nå våra kunder och partners i södra regionen, Danmark och Tyskland.

Zenta grundades för över 18 år sedan av Bennie Forss som ett IT-konsultbolag. Från detta har Zenta formats organiskt och byggt ut kompetensen till att idag vara ett heltäckande IT, management- och digitaliseringsbolag. Zenta är en unik spelare och ett Center och excellence inom digitalisering och digital transformation.

- Det jättekul att få driva Sverige och världens digitalisering framåt från vår centrala och historiska lokal i mitten av paradiset Småland.