Dags för nya äventyr?

Jag har en fråga!

Växjö och Lund

Här finns vi

  • 08:00 - 17:00 Måndag - Fredag
  • Stängt Lördag - Söndag

Välkommen till Zenta i Växjö och Lund

På Zenta hittar du några av Sveriges mest kompetenta utvecklare och IT-konsulter. Vårt team består av personer med olika bakgrunder och erfarenheter, med en gemensam drivkraft att förändra framtiden genom innovativa lösningar. Detta gör oss till ett av de starkaste teamen i branschen.

Vi erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation med fokus på att skapa hållbart och långsiktigt värde för våra kunder och medarbetare. Vårt mål är att förbättra och förenkla människors tillvaro genom att utveckla innovativa lösningar som möter dagens och framtidens utmaningar.

Vårt kontor i Växjö är ett 450 kvm stort innovationshus som tidigare användes av TV4. Här finns eget gym, digitalt makerspace, filmstudio, ljudstudio och öppna ytor för våra medarbetare att arbeta och utvecklas på. I Lund har vi ett mindre kontor som ger oss bättre möjligheter att nå våra kunder och partners internationellt.

Zenta grundades för över 18 år sedan av Bennie Forss som ett IT-konsultbolag. Idag är vi ett heltäckande IT-, management- och digitaliseringsbolag som är unikt och en Center of Excellence inom digitalisering och digital transformation. Vi är stolta över att vara en ledande spelare i branschen och att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa och innovativa lösningar.

Jobba på Zenta

Vill du vara en del av vårt superteam?

Scroll to top