En speciell arbetsvecka på Gran Canaria för gänget

Vi firar 20 år av framgång!

Det glada gänget på Zenta är glada att meddela att vi firar vårt 20-årsjubileum! Från en liten start-up år 2004 till att vara en ledande aktör inom vår bransch har varit en spännande och extremt givande resa. Under dessa år har vi uppnått många milstolpar och utvecklats tack vare hårt arbete, innovation och framför allt, stödet från våra värdefulla kunder och samarbetspartners. Många magiska människor har korsat vår väg.

Vi firar 20 år av framgång!

För att fira detta fantastiska tillfälle, tar vi en extraordinär paus från våra vanliga rutiner. Vi valde att arrangera en speciell arbetsvecka för hela vårt team på den soliga ön Gran Canaria! Vi ser detta som ett unikt tillfälle att sammanföra vårt team i en avslappnad och inspirerande miljö. 

Under denna vecka kommer vi att utforska nya idéer, stärka vårt teamarbete och ladda om med ny energi under palmerna och solens strålar. Arbete varvas med poolhäng och utforskande av stränder, sanddyner och städer. Vi ser fram emot att komma tillbaka med förnyad kreativitet och fortsätta att leverera innovativa lösningar. 

Tack för att ni har varit en del av vår resa. Här är till många fler år av framgång tillsammans!

Med vänliga hälsningar,
gänget på Zenta


Centraliserat vs Decentraliserat

15 maj 2023

I en alltmer digitaliserad värld söker regeringar och företag sätt att öka säkerheten och effektiviteten i sina digitala system. Någonting som det pratas mycket om utifrån säkerhet är att centralisera digitaliseringen, vilket innebär att all data och alla funktioner hanteras av en enda central enhet, hos regeringar eller organisationer som arbetar med cybersäkerhet.

Vad är smarta städer, egentligen?

14 maj 2023

Vad är egentligen en smart stad? Begreppet har förändrats under de senaste åren, men är det en slump eller något annat? Är smarta städer en plan för att utveckla infrastrukturen eller för övervakning och kontroll av stadens invånare, och varför har vissa organisationer intresserat sig extra mycket för begreppet?

Förenkla digitaliseringsprocessen med dessa steg

17 april 2023

Psykologi och digitalisering är två helt skilda världar, eller? Det är enkelt att kartlägga de tekniska delarna, processerna som ska digitaliseras och räkna ut kostnaden för dem. Det är dock en del i projektet som inte alltid räknas med men kan vara helt avgörande.

Scroll to top