Zenta integrerar blockkedjeteknik för att skapa spännande spel och nya webbplatser åt spelutvecklarföretaget Directive Games

Nästa generations teknik inom spel

Zenta presenterar stolt två nya publika release till Directive Games, ett internationellt spelutvecklarföretag som drivs av flera legender inom spelindustrin.

Vi på Zenta är glada över att få presentera två nya publika release till vår senaste kund, Directive Games, ett internationellt spelutvecklarföretag där flera legender inom spelindustrin arbetar.

Det första projektet som vi hjälpte Directive Games med var detta: www.playcivitas.io, där integrerade en auktion kopplad till blockkedjan Etherium för att hantera NFTs. Projektet blev en stor succé och öppnade upp nya möjligheter för Directive Games att utveckla sina spel.

Därefter gav Directive Games oss förtroendet att bygga deras egna webbplats, www.directivegames.com, för att presentera dem på ett värdigt sätt. Vi var också stolta över att hjälpa till att skapa en webbplats för deras senaste release "The Machines Arena", www.themachinesarena.com, som nyligen släpptes som en stängd BETA.

"The Machines Arena" är ett innovativt spel som bygger på blockkedjetekniken Ronin. Ronin är en decentraliserad lösning som är byggd på Ethereum-nätverket, men som skiljer sig från Ethereum på flera sätt. Det var spännande för oss på Zenta att få arbeta med dessa nya tekniker och integrationer i vår portfolio.

Att få arbeta med legender inom spelbranschen är en stor ära för oss och vi ser fram emot att se vilka flera innovativa moderna spel som Directive Games kommer att släppa i framtiden. Vi är säkra på att deras kreativa själar och handlingskraft kommer att fortsätta leverera upplevelser som vi kan njuta av med popcorn och läsk i soffan!