DEN VIKTIGASTE INTEGRATIONEN FÖR DITT FÖRETAG

Google Analytics för Fortnox

Nu kan du se vilka artiklar som har sålt bäst, hur prisjusteringar påverkar köpviljan och du kan styra din annonsering dit den gör störst nytta samt få förståelse för dina kunder. Detta är integrationen du väntat på, den kommer ge dig full kontroll över din försäljning och medieinvesteringar.

FortnoxGA är ett verktyg som hittills endast funnits för e-handlare. Vi har genom åren sett behovet hos företag utan e-handel så vi beslutade oss för att göra det tillgängligt för dig oavsett hur du säljer. Det gör att alla branscher och organisationer kan använda kopplingen. 

Denna app skickar all relevant fakturadata såsom artiklar, priser och kund till Google Analytics. Du kan till exempel se vilka artiklar som sålt bäst, hur prisjusteringar påverkar köpviljan och du kan styra din annonsering dit den gör störst nytta samt få förståelse för dina kunder.

Vi byggde FortnoxGA så att du kan få insikt i vilka plattformar du bör investera dina pengar i. Idag annonserar de flesta organisationer utan vetskap om vilka plattformar som faktiskt ger något tillbaka. Med vår app kan du, oavsett bransch, få insikter i realtid och göra smartare investeringar. Du eller din mediebyrå kan få stor hjälp att optimera dina annonser med vår app.

Såhär säger Marcus Malmström,  Digital Marketing Manager på Searchminds:

"Som digital marknadsföringsbyrå har vi ofta mycket rapporter och manuellt arbete med att presentera och följa upp resultatet av vårt arbete mot våra kunder. Denna integration förenklar och automatiserar flera delar av detta och gör det möjligt för oss att visa resultatet vi levererar samtidigt som vi får tid att fokusera på det som är viktigt, optimering och effektivisering av kampanjer och sökord."

Utan att göra några speciella inställningar så kommer du kunna se alla dina fakturor i Google Analytics. Där kan du se diagram, sortera, filtrera och följa försäljningen i realtid. Detta går i sin tur att koppla till Google Data Studio (GDS).

Bygg din egen rapport och ta kontroll över din försäljning och annonsering.
Kom igång idag, klicka på knappen nedan.


Vi firar 20 år av framgång!

14 januari 2024

Det glada gänget på Zenta är glada att meddela att vi firar vårt 20-årsjubileum! Från en liten start-up år 2004 till att vara en ledande aktör inom vår bransch har varit en spännande och extremt givande resa. Under dessa år har vi uppnått många milstolpar och utvecklats tack vare hårt arbete, innovation och framför allt, stödet från våra värdefulla kunder och samarbetspartners. Många magiska människor har korsat vår väg.

Centraliserat vs Decentraliserat

15 maj 2023

I en alltmer digitaliserad värld söker regeringar och företag sätt att öka säkerheten och effektiviteten i sina digitala system. Någonting som det pratas mycket om utifrån säkerhet är att centralisera digitaliseringen, vilket innebär att all data och alla funktioner hanteras av en enda central enhet, hos regeringar eller organisationer som arbetar med cybersäkerhet.

Vad är smarta städer, egentligen?

14 maj 2023

Vad är egentligen en smart stad? Begreppet har förändrats under de senaste åren, men är det en slump eller något annat? Är smarta städer en plan för att utveckla infrastrukturen eller för övervakning och kontroll av stadens invånare, och varför har vissa organisationer intresserat sig extra mycket för begreppet?

Scroll to top