Kraftfullt Visual Management-verktyg

Sylvass produktivitet

Upptäck den senaste nyheten om vårt kraftfulla Visual Management-verktyg, ProjectZ. Det ger ditt team en enkel översikt över produktionsverksamheten i ditt företag. Som en resultattavla visar ProjectZ produktionens prestanda och status på ett överskådligt sätt. Nu kan hela teamet enkelt få en ögonblicksbild av verksamheten och agera snabbt och effektivt.

Välkommen till den totala översikten över er produktion. Se det som er resultattavla. Med en enda överblick kan hela teamet se produktionens prestanda och status.

ProjectZ är ett kraftfullt Visual Management-verktyg. Det ger hela teamet en ögonblicksbild av produktionsverksamheten i bolaget.

Det finns ingenting mer ineffektivt än att behöva leta status och översikt över konsulter, ekonomi, likviditet och projekt i flera olika system och program. Det är frustrerande och dyrt att skapa excel-rapporter från alla dessa olika system med manuell data.

Med ProjectZ får du total översikt över vilka medarbetare som arbetar med vad, hur deras beläggning är, hur din ekonomi ser ut nu samt med prediction för kommande månad och årets resultat. Du får också ordning på likviditet och får insikt i vilka kunder som genererar mest omsättning, vinst och som är bäst på att betala. Med alla dessa insikter kan du vara proaktiv i din verksamhet, ha full koll på vad som händer och planera för bästa möjliga resultat.

Konfigurera efter dina önskemål

Givetvis kan du enkelt skapa dina egna layouter med drag and drop funktionalitet i översikten. Du kan också med fullskärmsläget ta bort alla menyer och verktyg och projicera översikten på TV. 


Vi firar 20 år av framgång!

14 januari 2024

Det glada gänget på Zenta är glada att meddela att vi firar vårt 20-årsjubileum! Från en liten start-up år 2004 till att vara en ledande aktör inom vår bransch har varit en spännande och extremt givande resa. Under dessa år har vi uppnått många milstolpar och utvecklats tack vare hårt arbete, innovation och framför allt, stödet från våra värdefulla kunder och samarbetspartners. Många magiska människor har korsat vår väg.

Centraliserat vs Decentraliserat

15 maj 2023

I en alltmer digitaliserad värld söker regeringar och företag sätt att öka säkerheten och effektiviteten i sina digitala system. Någonting som det pratas mycket om utifrån säkerhet är att centralisera digitaliseringen, vilket innebär att all data och alla funktioner hanteras av en enda central enhet, hos regeringar eller organisationer som arbetar med cybersäkerhet.

Vad är smarta städer, egentligen?

14 maj 2023

Vad är egentligen en smart stad? Begreppet har förändrats under de senaste åren, men är det en slump eller något annat? Är smarta städer en plan för att utveckla infrastrukturen eller för övervakning och kontroll av stadens invånare, och varför har vissa organisationer intresserat sig extra mycket för begreppet?

Scroll to top