total kontroll över hela produktionen

Sylvass produktivitet och översikt

Välkommen till den totala översikten över er produktion. Se det som er resultattavla. Med en enda överblick kan hela teamet se produktionens prestanda och status.

ProjectZ är ett kraftfullt Visual Management-verktyg. Det ger hela teamet en ögonblicksbild av produktionsverksamheten i bolaget.

Det finns ingenting mer ineffektivt än att behöva leta status och översikt över konsulter, ekonomi, likviditet och projekt i flera olika system och program. Det är frustrerande och dyrt att skapa excel-rapporter från alla dessa olika system med manuell data.

Med ProjectZ får du total översikt över vilka medarbetare som arbetar med vad, hur deras beläggning är, hur din ekonomi ser ut nu samt med prediction för kommande månad och årets resultat. Du får också ordning på likviditet och får insikt i vilka kunder som genererar mest omsättning, vinst och som är bäst på att betala. Med alla dessa insikter kan du vara proaktiv i din verksamhet, ha full koll på vad som händer och planera för bästa möjliga resultat.

Konfigurera efter dina önskemål

Givetvis kan du enkelt skapa dina egna layouter med drag and drop funktionalitet i översikten. Du kan också med fullskärmsläget ta bort alla menyer och verktyg och projicera översikten på TV. 

Läs mer på produktsidan nedan.