Vassa teams med fokus på innovation

Omorganisation med vässade teams

Under 2019 jobbade vi med en stor omorganisation som resulterade i att vi startade året starkt med att öppna två nya kontor.
Läs mer om det här.

Vår stora satsning innebar också en handfull nya superkrafter i medarbetarskaran. Med dessa superkrafter har vi nu växt till 15 personer och därmed skapat specialiserade teams.

Digital affärsutveckling

Affärsutvecklingsteamet skapar innovativa digitala strategier med tillväxt i fokus. Teamet får ordning i kaos och skapar trygghet, visar alla möjligheter och hjälper kunder ta rätt beslut. Teamet är med kunden hela vägen från start till mål.

Creative

Teamet ansvarar för kommunikation och design internt och mot kund. Teamet ser till att vi bygger nästa generation användarvänliga verktyg. Teamet hjälper kunder med UX, UI, graphics, branding och content samt utveckling av kommunikationsplaner och ledarskap.

Zenta Creative håller också workshops för att skapa medvetenhet och nytänkande kring digitalisering.

RND

Teamet Research & Development tar fram fysiska och logiska prototyper med framtidens tekniker. Ett praktiskt och kreativt team som kopplar ihop den fysiska världen med forskning, uppfinningar, idéer och digitala system. Med bred erfarenhet från Automotive till IoT utmanar vi alla trygga och erkända perspektiv och skapar nästa generation digitala verktyg.

Dev

Development & Operations är magikerna som ser till att den digitala strategin, snygga och användarvänliga gränssnittet fungerar tillsammans med alla affärssystemet, appar, och fysiska enheter. Dev teamet har sedan 2004 utmanats och formats för att klara av att bygga nästa generation digitala lösningar.