ETH - NFT - WEB3 - BLOCKCHAIN

NFT och blockkedjeteknik för morgondagens datorspel

Har du dålig koll på vad blockkedjor, NFT och kryptovalutor är? Vi har stenkoll!
Tillsammans med det internationella spelbolaget Directive Games har vi byggt webb- och betallösning för att minta NFT på Ethereums blockkedja.

I början av detta år hörde Directive Games av sig till oss med ett uppdrag vi blev riktigt glada och inspirerade över. Uppdraget var att bygga en webb-och betallösning för att mine'a" NFT på Ethereums blockkedja. Vilket äventyr!

Det är verkligen framtidstänk med mycket outforskad mark som inkluderar olika tidszoner, så det var en stor och rolig utmaning.
Vi skulle bygga webbplatsen med alla dess integrationer och kvaliteten för auktion och betalfunktionen på sajten. Vi skötte projektledning, projektplanering, resursplanering, optimering, programmering, design och konceptutveckling och jobbade tätt med kunden.

Idag har kunden genomfört två mints som har hyllats till den tekniskt bästa upplevelsen av sina användare, partners och stakeholders. Något som kommer att vara en ledstjärna för branschen och liknande utmaningar i framtiden. Så nu är Civitas redo att släppa sitt spel under 2023 och göra dessa mintade NFT:s tillgängliga i spelet.