EN SVENSK INTEGRATIONSPLATTFORM

Det bästa sättet att koppla ihop dina digitala tjänster

Efter hundratals integrationer mellan alla tänkbara enheter och system har vi tagit fram det bästa sättet att koppla ihop dina digitala tjänster. Låt oss presentera ConnectZ

ConnectZ - Integrationsplattformen som växer med dina behov

Om du har ett eller flera system, appar eller flöden som är kopplade till varandra kan detta bli väldigt rörigt att hålla reda på. Efter att ha byggt hundratals kopplingar till våra kunder såg vi det självklara behovet - en svensk variant för att enkelt koppla ihop sina datasystem och vill slippa all form av drift och underhåll. Har du samma behov så är ConnectZ precis vad du söker.

"-Vi såg ett behov hos många av våra kunder där det önskades integrationer mellan alla tänkbara system och tekniker. Och efter att ha gjort hundratals integrationer mellan allt från kryptotransaktioner till robotar och affärssystem så har vi hittat ett sätt att vara effektiva och skapa lösningar för alla våra kunder." - Bennie Forss, VD

iPAAS - Integrationsplattform

En integrationsplattform är ett system som samlar alla dina integrationer på samma ställe och innehåller de kopplingar till de olika system du behöver. Du kan lägga till eller ta bort kopplingar som du vill allteftersom din verksamhet förändras.

Integrationer riskerar alltid att bli en dyr och svår historia. Därför är det viktigt att det är en lösning som också är hållbar och kräver så lite underhåll som möjligt i framtiden. Det är den hållbarheten i våra lösningar som gjort våra integrationer så populära. 

"Vi har höga krav på våra produkter, de ska vara säkra, skalbara och pålitliga. Därför skapade vi ConnectZ, man ska bara kunna få det löst. Vi har till exempel det säkraste och mest kostnadseffektiva sättet att bygga en Fortnox-app för sin egna verksamhet." 
  - Bennie Forss, VD

Med vår integrationsplattform Connectz så får du en säker, skalbar och optimerad integrationsplattform för dina automatiska flöden som finns på Svenska serverar med svensk support.