Den ultimata appen för bättre livskvalitet för husägare

Revolutionera ditt husägande

Tillsammans med Comfy Living utvecklar vi en unik och anpassad digital plattform som förenklar och förbättrar allt från vardagssysslor till stora hemprojekt. Läs om detta spännande projekt och upptäck hur Zenta och Comfy Living tar husägandet till en helt ny nivå.

Efter att ha revolutionerat pool- och spa-branschen under våren så har vi nu tagit oss an ett nytt äventyr. Som vanligt handlar det om att förenkla och förbättra människors livskvalitet, men denna gång fokuserar vi på husägande och allt som hör därtill.

Tillsammans med Comfy Living AB kommer vi att skapa en unik och anpassad app som hjälper husägare att koordinera allt från vardagssysslor till stora hemprojekt. I appen kommer du kunna hantera och följa upp dina byggprojekt, organisera och spara dina kvitton, enkelt beställa hushållsnära tjänster och mycket mer. Det blir helt enkelt enklare för husägare att hantera allt från kvitton inför en försäljning till att ta fram färgkoden på väggarna i ett rum.

Enklare husägande

Att äga och sköta om ett hus kan vara krävande, så vi vill göra det enklare och roligare för husägare att leva i och sköta om sitt hus. Appen kommer att vara tillgänglig för Apple, Android och på webb. Den kommer att erbjuda säker inloggning och signering med BankID, så att du enkelt och säkert kan fatta beslut och snabbt komma åt din skyddade data.

För kundtjänsten har vi utvecklat en helt ny administrativ plattform där husägare, Comfys experter och hantverkare kan mötas. Med denna plattform minskar vi den administrativa tiden för alla inblandade och skapar tydlighet och enkelhet i allt från beställningar till slutbesiktningar. Detta har tidigare varit svårt, nästan omöjligt, inom branschen.

Sömlöst istället för sömnlöst

Allt kommer att vara sömlöst integrerat med Fortnox. Detta hjälper Comfy Living att fokusera på rätt saker istället för att hantera bokföring av order, ändringar och artiklar.

Tekniskt kommer Zentas plattform AppZ att utgöra grundstommen i projektet. Detta Open Source-paket är perfekt för dessa typer av digitala utmaningar. Med AppZ får vi massor av fördelar som inloggning, grafik, användarvänlighet, optimering och mycket mer utan extra kostnad. Dessutom är arkitekturen utformad så att både webb och app utgör en och samma tekniska lösning. Det gör utveckling, underhåll och uppdatering mycket enklare jämfört med att hantera flera separata projekt och tekniker. På så sätt kan Comfy fokusera på att skapa nya värdefulla uppdateringar istället för att lägga tid på underhåll av flera system.

Comfy erbjuder redan idag ett smart abonnemang för prenumeration. Comfy Plus ger dig rådgivning, 24-timmarsjour, rabatter och garanterad närvaro av en hantverkare inom 10 dagar. För alla som äger eller har ägt ett hus är detta ett värdefullt stöd.

Vi är glada och tacksamma för förtroendet att få genomföra detta uppdrag och ser fram emot att skapa något riktigt bra tillsammans med Comfy Living!