Se, upptäck och lär

Upptäck våra tjänster

På Zenta vet vi att digitaliseringens möjligheter är oändliga och att dess kraft kan göra stor skillnad för ditt företag. Vi hjälper dig att hitta rätt väg i den digitala djungeln. Med hjälp av starka verktyg, smarta lösningar och effektivt hantverk kan vi tillsammans ta fram produkter och tjänster som passar just dina utmaningar.

Digitaliseringens värde

Traditionell automation är att göra vissa saker automatiska, att ta det autonoma arbetet från människan och ge det till en maskin. Vi jobbar för att låta teknologin skapa värde för medarbetare, kunder och företag. Det handlar inte om att ta ut människan från arbetsprocessen utan att låta människor arbeta med det de är bra på, att få utvecklas och få använda sin kreativitet, jobba med människor, sådant en maskin aldrig kan skapa samma sorts värde i. Autonomt arbete är onaturligt för en människa, det tråkar ut, tröttar ut och skapar utrymme för att göra fel. En maskin kan göra arbetet snabbare med minimala risker för fel så att människor istället kan skapa värde, för företaget och i sin karriär.

Läs mer om vår syn på digitalisering »

Magnus Axelsson - Produktionsansvarig
Magnus Axelsson - Produktionsansvarig

Detta kan Zenta göra för dig

Här finner du några av våra mest populära produktionstjänster som ger liv till dina digitalseringsideér.

Programmering

Erfarna programmerare med kunskap inom .NET, JAVA, VB, C, C#, C++, NodeJs, PHP, ASP3, Javascript, React, jQuery, Angular, SQL, Firebase, DIBS, Mandrill, Bootstrap, Umbraco, CSS, HTML m.fl.

IoT

Vi använder Internet of Things för att skapa smarta städer, hem, industrier och fordon med fokus på innovation, hållbarhet, förändring och enkelhet.

Industri 4.0

Vi kopplar ihop olika typer av maskiner, hjälper till med framtagning av koncept, affärsutveckling kring projektet och utveckling av funktionen. Vi förvaltar även lösningarna OnPremis och SAAS.

Automation

Med automation kan du spara pengar och effektivisera processer. Automation möjliggör övervakning och analys av arbetsflöden så att du kan vara proaktiv och upptäcka möjliga problem i tid.

Big Data

Rätt användning av big data kan effektivisera och optimera verksamheten för att ta bättre beslut, stärka relationer med kunder och partners och driva innovationen framåt.

 

Extreme prototyping

Upplev en fysisk eller digital demonstrations-modell för en ny teknisk princip eller framtida produkt på kortast möjliga tid. Bevisa dess genomförbarhet och illustrera tänkbara applikationer och möjlig produktutformning.

Appar

Appar för Apple, Android och Windows byggda i React och Xamarin som är ett ramverk där vi enbart har en källkod som genererar rätt versioner till iOS, Android och Windows. 

Integration & migrering

Eliminera felkällor genom att automatisera flöden och integrera system. Vi är Visma och Fortnox integration partner med lång erfarenhet av integration, affärssystem och miljöer.

Plattformar & verktyg

Vi bygger ofta på befintliga, open source-plattformar som Umbraco och har även egna lösningar då kraven är högre och det krävs en kompromisslös enterprise-lösning.

Webb & E-handel

Vi hjälper till med allt från idé till verklighet genom skisser, wireframes, resursplanering, affärssystem, produktion, publicering och tredjepartslösningar. 

Vi hjälper dig hitta rätt

Vissa projekt och lösningar lämpar sig bäst i specifika system. Vi är plattformsoberoende vilket gör att vi kan använda de tekniker som är passar för er verksamhet och ert projekt.