Spa Energy Optimizer

Spara på plånboken och hjälp till att skapa en hållbar framtid

I dagens miljömedvetna samhälle strävar både företag och privatpersoner efter att minska sin miljöpåverkan samtidigt som de behåller en hög livskvalitet. För spa-branschen innebär detta en dubbel utmaning: att erbjuda avkopplande och lyxiga upplevelser utan att kompromissa med hållbarhetsmålen. ZavePower presenterar en revolutionerande lösning som effektivt minskar energiförbrukningen och kostnaderna, vilket gör det möjligt för spa-anläggningar att bidra till en hållbarare framtid samtidigt som de förbättrar sin ekonomi.

Utmaning

I en värld där energibehovet ständigt ökar, står företag och hushåll inför utmaningen att minska energiförbrukningen och öka effektiviteten utan att kompromissa med daglig verksamhet och livsstil. Zenta och Zavepower såg ett behov av en lösning som inte bara underlättar energihantering utan också aktivt bidrar till en hållbar framtid.

Lösning

En banbrytande plattform som kombinerar avancerad realtidsdataanalys med användarvänligt gränssnitt för att erbjuda detaljerad energiövervakning, automatiserad energioptimering och enkla läsbara rapporter. 

Vårt uppdrag

Zenta har stått för hela den tekniska implementation som successivt rullades ut till en grupp pilotanvändare. Detta inkluderar en webb, iOS och Android app, integrationer med energimyndigheter i Europa samt design och integration av hårdvara för styrning av befintliga bad. Genom noggranna tester och användarfeedback har vi finjustera plattformen för att säkerställa att den inte bara mötte, utan överträffade kundförväntningarna.

Resultatet

Med hjälp av denna nya "smartbox" så värms badvattnet när elpriset är som billigast. Badet får samma temperatur men du sparar både på elräkningen och på miljön. Detta hjälper ägare att spara upp till 80% av uppvärmningskostnader och samtidigt bidrar till en mer hållbar verksamhet.

Spara upp till 80% på elkostnaderna

Smartboxen väljer automatiskt ut de tidpunkter på dygnet som elpriset är som lägst.

Följer framtidens energikrav

Följer framtidens energikrav där samhället hjälps åt att balansera energi under rätt timmar på dynget.

Spara på miljön och på plånboken

Du sänker dramatiskt dina uppvärmningskostnader samtidigt som du hjälper miljön.

Anslut enkelt med en app för din smartphone

Du kan själv bestämma vilken kostnad per kilowatt du vill att badet ska värmas vid. Du har full kontroll!

Bada med rent samvete

Uppvärmningen görs när belastningen på elnätet och därmed elpriset är som lägst

Jag vill bada smart!

Scroll to top