En av världens bästa vinbutiker på nätet

Winefinder

Winefinder.se är Nordens främsta oberoende nätbutik för kvalitetsviner. Vårt noga utvalda sortiment består av de bästa vinerna från olika vindistrikt runt om i världen, representerade av vårt omfattande nätverk av vinhandlare.

Mat och vin är en harmonisk förening. Sedan urminnes tider har de varit oskiljaktiga och perfekt matchade (för de skapades för varandra). Med globaliseringen och moderna transport- och kommunikationsmedel har vinutbudet ökat och våra matvanor har förändrats. Det som en gång var enkelt - mat och vin från samma region - kan nu upplevas som mer komplicerat när vinet kan komma från Australien och maten från Sydeuropa. Ibland resulterar det i fantastiska smakupplevelser och ibland mindre framgångsrika, eller i värsta fall direkt oaptitliga kombinationer.

Komplex nätbutik

Utmaning

Winefinders strävan är att vara marknadens mest innovativa och kundvänliga nätbutik för vin. En spännande, stor och omfattande utmaning som ständigt håller oss uppdaterade med nya tekniker. Att ständigt ligga i framkant på en redan komplex e-handelsbutik är en utmaning.

Smart konverteringsprocess

Lösning

Vidareutveckla den befintliga tekniska lösningen med nya smarta och optimerade funktioner för möjlighet att skala upp. Underlätta konverteringsprocessen och göra det enklare för Winefinder att själva hantera sajtens alla element. Ansluta flera leverantörer och samarbetspartner till smarta och säkra lösningar.

Kreativ konceptutveckling

Vårt uppdrag

Vi projektleder, resursplanerar, optimerar, programmerar och konceptutvecklar tätt tillsammans med Winefinder och deras övriga leverantörer.Vi hjälper även Winefinder med affärsutveckling, årsplanering och deras drift av serverar.

Resultatet

Webbshopen lanserades i oktober 2015. Sedan dess har arbetet fortsatt fortlöpande med förbättringar och vidareutveckling. Det innebär en stor investering från Winefinders sida och vi jobbar alltid för att få mätbara resultat. Sedan lanseringen har Winefinder ökad försäljning och bruttomarginal, fått en signifikant ökning i antal medlemsregistreringar per vecka och slagit rekord i antal besökare per vecka.

Jag vill veta mer om Winefinder

Scroll to top