Spel och underhållning

Digitalt Fångarna på fortet

Innovativ spelhall

Utmaning

Vi ställdes inför betydande utmaningar, komplexa problem och nya tekniker i detta projekt. Utan något existerande att kopiera eller lära oss av, var vi tvungna att bygga allt från grunden. Genom att integrera olika sensorer, plattformar, operativsystem och tekniker skapade vi en unik helhetslösning. Resultatet berikar nu livet för många människor och sprider glädje.

Byggt för tillväxt

Lösning

Vi har framgångsrikt utvecklat en imponerande SaaS-lösning (Game Server) med hjälp av smarta beslut och moderna verktyg. Genom att kombinera spel byggda i Unity3D, C++ och Node.js har vi skapat en innovativ teknik som gör det enkelt för Knock Em Down att starta nya spelhallar på flera platser. Vår unika strategi ger en sömlös användarupplevelse och möjliggör snabb och effektiv företagsexpansion. Välkomna in i framtiden med vår avancerade SaaS-lösning!

Kreativ konceptutveckling

Vårt uppdrag

I detta projekt har vi agerat som mångsidiga kreatörer och samarbetat nära med våra kunder och partners för att utveckla och bygga en innovativ lösning. Som team har vi arbetat tätt med kunden för att säkerställa optimal planering, genomförande och leverans av projektet. Vi är stolta över det uppnådda resultatet.

Resultatet

För att verkligen uppleva resultatet av vårt arbete, besök vår spelhall och upplev The Challenge själva. Med vår SaaS-lösning kan KnockEmDown nu erbjuda unika och spännande utmaningar för upp till 50 personer per timme i spelhallen. Vi har inga begränsningar när det gäller att starta nya eventcenter med The Challenge tack vare våra smarta lösningar och integreringar. Vi strävar ständigt efter nya möjligheter att bygga fler spel och uppdatera befintliga, vilket skapar helt nya och magiska upplevelser för framtiden. Vi är stolta över att ha bidragit till KnockEmDowns tillväxt och erbjuda en enastående spelupplevelse för alla som söker nya utmaningar och spännande äventyr.

Basket 2.0

Basket 2.0

Utmana dig själv i nästa generation basket. Här möts du av tre basketkorgar och skall på snabbast möjliga tid sätta så många poäng som möjligt. 

Duckhunt

Duckhunt

För alla som kommer ihåg Duckhunt på Nintendos 8-bitars station är detta en klar favorit. Här möts ni av 5 laser/IR-pistoler och skall skjuta så många ankor som möjligt. 

Sandbox

Sandbox

I denna augmented reality sandlåda skall du efterlikna olika öar, världsdelar och symboler. Din ö kommer i realtid att visas med färger och linjer mellan vatten och land.

Flinta

Flinta

I dagens tider är miljö en viktig aspekt, inte minst olja och bensin. Sätt dig i en flintabil och upplev hur Fred och Barney på ett miljövänligt sätt tog sig runt på sin tid.

Air cannon

Air cannon

Greppa en kanon, flera bollar och skjut i rätt upplysta hål. Dessa luftdrivna kanoner kräver precision, tålamod och känsla. 

Musik quiz

Musik quiz

För den som älskar musik och quiz är detta rum den självklara favoriten. Lyssna på en kort musiksnutt och svara på frågan. 

Beerpong

Beerpong

Nu kan ni äntligen spela Beerpong utan att dricka för mycket öl. Kasta pingisbollar i kopparna tills alla är släckta.

Quiz

Quiz

Nu har du chansen att bevisa om du är en kunskapsbank. I quizen finns det frågor som är lätta, svåra och väldigt roliga. 

Twister

Twister

Det klassiska Twister har fått en digital version. Håll handen, foten, knät eller näsan på rätt färg och släck färgerna för att få poäng.

I samarbete med

Jag vill veta mer om The Challenge

Scroll to top