Personlig almanacka med det lilla extra

Digitalt skapande

SoTypicalMe bad oss bygga ett kreativt och roligt sätt att bygga sin egen kalender med många funktioner. Vi tog oss an äventyret att bygga ett verktyg där man kan bygga en egen personlig kalender, med det där lilla extra. Vi kan nu presentera SoTypicalMe's egna personliga kalenderbyggare.

Håll koll på vädret, träning, måltider och mycket mer genom att lägga till någon av våra moduler i ditt kalendarie. Moduler kan enkelt läggas till både på dag & veckonivå. Piffa till din personliga almanacka genom att välja en snygg spiral i någon av våra färger. Du kan välja mellan rosa, guld, silver, svart, rött eller vit. Ett perfekt sätt att ge din personliga almanacka det lilla extra och att få den att sticka ut ur mängden

Tryckfärdig beställning

Utmaning

Utmaningen var att skapa en webbplats med beställningsfunktion där besökare kan bygga, beställa och betala sin anpassade kalender. Användaren skulle få en grafisk visuell presentation av kalendern och kunna välja mellan designer, moduler, format och annan utsmyckning.. Systemet skulle sedan generera tryckfärdigt underlag till tryckeriet, direkt tryckas och skickas till användaren.

Responsiva sidor

Lösning

Vi valde att bygga lösningen i React, ett snabbt, modern och skalbart javascriptramverk. Till detta har vi ett API som hanterar all information (all in och ut-data) till gränssnittet. Vi använde oss av Bootstrap 4 som är ett HTML paket för att kunna bygga responsiva sidor på ett enkelt och bra sätt, version 4 är den senaste versionen och vi har testat paketet i flera projekt.

Utbyggbara möjligheter

Vårt uppdrag

Vi projektleder, projekt-/resursplanerar, optimerar, programmerar, design och konceptutvecklar tätt tillsammans med kunden. Fler funktioner väntar och projektet är ett pågående äventyr.

Resultatet

SoTypicalMe har nu ett verktyg som ger användaren möjlighet att designa sin egen kalender, välja bland många olika designalternativ och se exakt hur det färdiga resultatet kommer se ut. Från beställning på hemsidan genereras den beställda kalendern till en tryckfärdig PDF som skickas till tryckeriet och trycks direkt, utan fler steg eller fler modifieringar. Kunden får sin kalender direkt hem till dörren.

Enligt Trustpilot så har projektet 9,2/10 nöjda kunder (2019-08-15).

Jag vill veta mer om SoTypicalMe

Scroll to top