Stora mängder mail på minimal tid

MultiThread Email Sender

För en kund utvecklade vi Zentas MultiThread Email Sender. Kunden hade behov av att skicka stora volymer av e-post till olika maillistor med varierande intervall. Vi skapade en banbrytande lösning som möjliggör snabb och effektiv sändning av stora mängder e-post genom att fördela belastningen över flera trådar. Vårt verktyg kommunicerar individuellt med kundens e-postleverantör, exempelvis Mailgun. Med hjälp av vår MultiThread Email Sender kan kunden nu skicka över 3000 nyhetsbrev per sekund.
Stora mängder på kort tid

Utmaning

Kunden stod inför utmaningen att skicka stora volymer av e-post snabbt. Deras befintliga lokala server klarade inte av uppgiften och de behövde en ny lösning för att hantera både nyhetsbrev och pressmeddelanden. Dessutom behövde de migrera alla prenumeranter på ett smidigt sätt utan att orsaka störningar eller duplicering av e-post.

Skalbart ramverk

Lösning

Vi förbättrade den befintliga tekniska lösningen genom att lägga till smarta och optimerade funktioner för skalbarhet. Vi förenklade också konverteringsprocessen och gjorde det lättare för Winefinder att hantera alla delar av webbplatsen. Dessutom integrerade vi flera leverantörer och samarbetspartners i smarta och säkra lösningar.

Kreativ projektledning

Vårt uppdrag

Vi samarbetade nära med kunden och deras övriga leverantörer inom projektledning, resursplanering, optimering, programmering och konceptutveckling. Dessutom bidrog vi med affärsutveckling, årsplanering och driftsstöd.

Resultatet

MultiThread Email Sender lanserades sommaren 2018 och möjliggjorde för kunden att göra sina önskade utskick med alla de tidigare saknade funktionerna. Det förlegade legacy-systemet är nu helt eliminerat, vilket frigör kundens fokus från tekniken till att istället fokusera på innehåll och prenumeranter. Detta framgångsrika koncept har resulterat i en betydligt högre tillväxt av prenumeranter än tidigare.

Scroll to top