Center of excellence inom

Fortnox och integrationer

Sedan 2017 har vi på Zenta specialiserat oss på Fortnox-integrationer, där vi hjälpt en mångfald av företag att integrera sina datasystem med Fortnox och deras API. Denna erfarenhet har gett oss djupgående kunskap och ett starkt samarbete med Fortnox. Nu står vi i frontlinjen med stöd för Webhooks API, vilket erbjuder den snabbaste och mest effektiva kommunikationen mellan Fortnox och andra system.

Bästa samarbete

Beläget bara några minuters gång- och cykelavstånd från Fortnox, ligger vårt huvudkontor i hjärtat av verksamheten. Våra nära band till Fortnox, förstärkta av det faktum att många av våra vänner och kollegor arbetar direkt med Fortnoxs system, är en av de främsta anledningarna till att vi är ett erkänt 'Center of Excellence' inom Fortnoxintegrationer.

Först ut med senaste funktionerna

Vårt nära samarbete med Fortnox har berikat oss med djupgående kunskap och stärkt våra relationer, vilket gör att vi regelbundet är bland de första att adoptera och erbjuda Fortnoxs senaste innovationer. För närvarande leder vi utvecklingen genom att integrera deras nyaste Webhooks-funktionalitet.

Bred kunskap

I vår organisation är vi specialiserade på att digitalisera företag över ett brett spektrum av branscher. Denna mångsidiga erfarenhet har gett oss djupgående insikter i vad som fungerar bäst inom olika områden. Vi använder denna värdefulla kunskap för att utveckla nästa generationens datorprogram och integrationer, skräddarsydda för optimal effektivitet och prestanda.

Utvecklarnas

Fortnox .NET SDK

Under vår tid med Fortnox har vi framgångsrikt utvecklat nästa generationens Fortnox SDK, en innovation som vi nu stolt gör tillgänglig för alla. Detta SDK, framtaget under flera års arbete och designat för att möta verkliga behov, är ett stabilt och modernt integrationsverktyg som redan används av många av våra kunder.

Några av många

Anledningar att använda utvecklarnas Fortnox SDK

Webhooks

Vi är först ut med att göra Fortnox Webhooks API tillgängligt. Detta möjliggör snabba och effektiva uppdateringar direkt från Fortnox.

Först med senaste funktioner

Vi ligger alltid steget före när det gäller att implementera Fortnoxs senaste funktioner, vare sig de är i produktion eller BETA-stadiet. Ett exempel på detta är att vi var först med att introducera Webhooks.

Lagerplugin

SDK:t är förberett med koppling till en Warehouse / Lagerhanteringsmodul som i sig är integrerad med Fortnox. Kontakta oss för mer info.

Automatiska tester

Samtliga anrop är täckta av integrationstester för att säkerställa kvalitet och funktion i affärskritiska integrationer.

Byggt av utvecklare mot faktiska kunder

Under flera år har detta SDK byggts upp i samband med faktiska projekt som kräver hög tillgänglighet och hastighet i affärskritiska integrationer.

Enkelt att bidra

Byggt för att det på enklast möjliga sätt skall vara lätt att sätta sig in i och bidra till uppdateringar.

Open Source

Lösningen är Open Source och Zenta ansvarar för kvaliteten av paketet samtidigt som vi tar hjälp av flera andra företag och hela communityt att vidareutveckla paketet.

.NET

Kompatibelt med senaste och mest använda versionerna av .NET såsom .NET Core och .NET Framework.

Kompatibelt med alla .NET språk

Detta paket går att använda i alla .NET språk såsom F#, VB, C#. Själva paketet i sig är skrivet i C#.

Scroll to top