Enkelt på webben eller i appen

Berätta vad du vill ha hjälp med så ser Comfy Living till att det blir gjort. Tryggt, enkelt, bekvämt! 

Utmaning

I en tid där varje minut räknas strävar Comfy Living efter att frigöra tid för det som verkligen betyder något – ditt hem och dina nära. Genom att samordna allt från rutinmässiga sysslor till omfattande hemprojekt gör Comfy Living det enklare och tryggare än någonsin att sköta ditt hem.

Många upplever det som en stor utmaning att hantera vardagliga och stora projekt relaterade till hemmet. Att hitta pålitliga och effektiva tjänsteleverantörer som städfirmor, rörmokare, snickare eller elektriker kan ofta kännas som en nästan omöjlig uppgift för de flesta husägare.

Lösning

Comfy Living erbjuder en unik lösning som centraliserar samordningen av olika hushållstjänster. Genom ett intuitivt system samlar Comfy Living kvalificerade hantverkare, serviceyrken och specialister på ett och samma ställe. Denna tillgång till ett brett nätverk av tjänsteleverantörer garanterar inte bara kvalitet utan också säkerhet och pålitlighet i varje hemprojekt.

Utöver det finns en specialanpassad administration där kundtjänst hanterar alla beställningar, avtal och support med automatisk synkronisering till bokföring.

Vårt uppdrag

Som i många projekt vi arbetar i så finns redan en befintlig lösning som behöver förbättras. Vi tog över en befintlig databas, API och en tidigare app för att behålla det som var bra och uppdatera det som behövdes. Efter inventeringen behöll vi datalagret, bytte ut appen och webbdelarna i projektet. Vi implementerade nya funktioner och etablerade en struktur både tekniskt och projektmässigt. 

Resultatet

En helt ny, unik app som gör det som borde ha gjorts för länge sedan: samlar alla svåra, jobbiga och tidskrävande delar av att hantera hemmaprojekt och din bostad. En app som sparar tid, pengar och minskar stress på kunder, personal och entreprenörer. Installera appen och testa nu!

Alla enheter

En teknisk plattform för publicering på webb, iOS och Android

Befintlig backend

App och webb är direkt kopplad till ett befintligt backend.

UX/UI

Genomtänkt grafik och användarvänlighet

BankID

Integration med BankID för signering och inloggning

Fortnoxintegration

Realtidskommunikation med Fortnox

CI/CD

Automatiska byggen för snabba kontinuerliga uppdateringar

Jag vill renovera enkelt!

Scroll to top