Nästa generation activity rooms

Ett ställe att mötas, samarbeta, utmanas och ha roligt!

Utmaning

Likt TV-succén "Fångarna på fortet", handlar detta om att samarbeta i lag och lösa utmaningar i våra åtta olika rum, vilket innebär att det finns 24 spännande nivåer att utforska tillsammans!

Lösning

Med en molnbaserad och optimerad SaaS-lösning kopplar vi upp oändligt antal anläggningar, med stöd för olika länder och språk.

Vi erbjuder en unik, statebaserad spelkonfigurator där man enkelt via ett webbgränssnitt kan bygga flera spel och nivåer för varje rum, direkt kopplat till hårdvaran.

Vår utrustning inkluderar ett specialbyggt och optimerat kretskort som kan kommunicera med flera hundra sensorer. Vi har utvecklat egen nyckel- och låshantering som ger full kontroll, och allt övervakas från en överskådlig dashboard för enkel styrning och onboarding av ny personal.

Vårt uppdrag

Vi fick möjligheten att se över och uppgradera en befintlig anläggning. Med tidigare erfarenhet av hur man bör och inte bör bygga dessa typer av anläggningar inventerade vi befintlig hård- och mjukvara, arkitektur och koncept för att forma nästa generations aktivitetsrum. Dessa är inte bara bättre, stabilare och mer skalbara utan också designade för att erbjuda en enormt roligare upplevelse. Exempelvis är spelflödet optimerat för att möta dagens krav, där du får möjlighet att spela ett oändligt antal gånger på varje spel och automatiskt levla upp för att kunna få ännu fler poäng.

Detta är ett av de absolut roligaste projekten någonsin, och vi ser fram emot att fortsätta expandera detta i framtiden.

Resultatet

För att förstå exakt vad som är gjort behöver man testa själv. Men för er som inte kan eller hunnit göra det ännu så finns nu en modern, helautomatiserad activity room anläggning med 8 helt unika upplevelser.

Här skall du göra allt från att ta sig igenom en lasertunnel som Catherine Zeta Jones i Entrapment (1999) till att tillsammans spela det största labyrintspelet du någonsin sett tillsammans med dina medspelare.

Spelare får spela hur mycket de vill under 1,5 timmar och kan spela alla rum oändligt antal gånger, misslyckas, snacka ihop sig, göra om och göra rätt för att sedan automatiskt nå högre levels. Kunderna kan också komma tillbaka senare och hämta ett spara spel för att fortsätta på sitt tidigare spel.

Basket

Basket

Bli proffs på att spela basket genom att utmanas i flera olika svårighetsnivåer. Sätt så många bollar du kan i en nivå och följ olika mönster i andra. Klassiskt och roligt nöje för alla.

Laser

Laser

Likt Catherine Zeta-Jones i filmen "Entrapment" från 1999 får du träna på att lösa pussel tillsammans med dina kamrater i en lasertunnel. Hitta bokstäver, undvik lasrar och så kommer du att komma vidare.

Quiz

Quiz

Alla älskar ett klassiskt quiz, och här finns flera stationer där ni får hjälpas åt att svara på frågor, lista ut vem som har den unika bilden på sin skärm och mycket mer.

Maze

Maze

Spela det klassiska labyrintspelet i en ny tappning. Spela tillsammans på ett jättestort labyrintbräde och se till att bollarna kommer i rätt hål. Följ färgerna och samarbeta.

Balance

Balance

Tror du att du har bra balans? Bevisa det i utmaningen "Balance". Här ska du och dina medspelare balansera på golvets kubbar, följa stigar, samlas på öar och hinna med att komma vidare.

Alien

Alien

Ta tag i en rymdpistol och kämpa dig igenom flera nivåer av alieninvasioner. Varje nivå är unik som alla andra spel, och här har du egna liv, så se till att skjuta innan du blir skjuten. Tänk också på att pistolen blir överhettad om du skjuter för mycket och se till att samarbeta mot bossen.

Untangled

Untangled

Lös flera olika kluriga pussel med olika svårighetsgrad i "Untangled". Här behöver alla samarbeta och hjälpas åt för att klara banorna. Med allt från att nysta upp ett garnnystan till att lägga ett faktiskt pussel blir detta en upplevelse man inte glömmer.

Climb

Climb

Är du smidig och stark? Då kanske du har en chans i nivå 3 i "Climb". Här får du klättra på en klättervägg och aktivera olika klättergrepp för att låsa upp nya nivåer och komma vidare. Ett halvsvettigt uppdrag. Om du nuddar golvet måste du börja om!

Scroll to top