Digitalisering och
effektivisering

Vi har lång erfarenhet av
att digitalisera och effektivisera
flera branscher

Digitalisering och Industri 4.0

Digitalisering och Industri 4.0

Kopplar ihop maskiner med affärssystem och molntjänster

Vi kopplar ihop företagets alla typer av maskiner. Vi hjälper till med framtagning av koncept, affärsutveckling kring projektet och utveckling av funktionen. Vi förvaltar även lösningarna OnPremis och SAAS.

Appar

Appar för Apple, Android och Windows

Vi bygger appar för Apple, Android och Windows. Vi bygger i bland annat Xamarin som är ett ramverk för där vi enbart har en källkod som genererar rätt versioner till iOS, Android och Windows. Ett kostnadseffektivt sätt att hantera sina appar då det bara finns en källkod.

Appar
Internet of things (IoT)

Internet of things (IoT)

Prototyper, integration, konceptualisering och utveckling av Sakernas internet (IoT)

Vi hjälper er med integration och konceptualisering av Internet Of Things. Vi hjälper hitta den bästa kombinationen av säkerhet, automation och skalbarhet på alla typer av uppdrag. På vårt huvudkontor i Växjö har vi en digital verkstad (Makerspace) med 3D-skrivare, elektroniklabb, möjlighet till gjuta gummi m.m.

Webbsidor & e-handel

Vi hjälper er med ett litet eller stort webbprojekt

Vi hjälper er skapa en webbplats som har unik design, funktion och som fungerar på alla moderna enheter, på några av världens bästa plattformar för att styra innehåll på webben. Vi hjälper till med allt från idé till verklighet genom skisser, wireframes, resursplanering, tredjepartslösningar, affärssystem, produktion och publicering. Vi tänker alltid att en webbplats skall arbeta för kunden och exempelvis dra trafik via sökmotoroptimering, samt att det är enkelt att växa med tekniken när önskan om tillväxt finns.

Webbsidor & e-handel
Integration & migrering

Integration & migrering

Integration av affärssystem, e-handel, automatisk bokföring och migrering

Vi hjälper er med modernisering och integration. Vi hjälper till att automatisera flöden, integrera affärssystem och eliminera felkällor på interna processer. Vi är både Visma och Fortnox integration partner och har lång erfarenhet av integration med flera affärssystem i olika miljöer.

Plattformar & verktyg

Vi använder oss av både open source-baserade lösningar och egna verktyg

Vi bygger ofta på befintliga plattformar som Umbraco men har även egna lösningar då kraven är högre och det krävs en kompromisslös enterprise-lösning. Vi har egna ramverk som är enkla att utveckla i, strukturerade och är optimerade för att skala upp. Vi har erfarenhet inom flera molntjänster såsom Azure, bygger lösningar med .NET, C#, PHP, HTML5, CSS3, AngularJs och bemästrar flera språk såsom JAVA, Python, VisualBasic m.fl.

Plattformar & verktyg
Intranät

Intranät

En intern webbportal för medarbetare i din organisation

Vi hjälper er att ta fram intranät med allt från enklare medlemshantering till större interna säljstöd. Vi kopplar ihop flera externa och interna system, gamla som nya, i ett fungerande verktyg som både engagerar och underlättar för medarbetare. Vi har erfarenhet av bl.a. Visma, Fortnox, ASW, SAP, DHL och Sharepoint.