Digitalt produktionsflöde

Industri 4.0

WST är den effektivaste vattenskäraren i Sverige med snabba svar, korta leveranser och stort lager. Med fyra maskiner varav en är en microskärmaskin så kan dom leverera både stora och små jobb.

Utmaning

Som de flesta mindre familjeägda industrier sitter produktionsflöde och kunskap i väggar eller i nyckelpersoner. Önskan att förenkla för nya medarbetare, få översikt av arbetsflöden samt effektivisera processen i en redan hårt optimerad organisation var en stor utmaning.

 

Lösning

Att bygga en nytt modernt molnbaserad webbverktyg som fungerar i flera olika enheter. Digitalisera en redan optimerad arbetsprocess samt förbättra arkivering, minimera pappershantering och felmarginaler. Automatisera processen i allt från att produktionsmaskiner får jobbfiler till att faktura skapas i Visma eEkonomi.

Vårt uppdrag

Vi projektleder, projekt-/resursplanerar, optimerar, programmerar, design och konceptutvecklar tätt tillsammans med kunden. Kopplar ihop Waterjet-maskiner med molnet samt stöttar kunden i flera affärsutvecklingsfrågor.

Industri 4.0

Automation, processindustriell it och tillverkningsteknologier

Koppling till maskiner

Intelligent styrning av maskiner och maskinfiler

Visma eEkonomi

Integration med Visma eEkonomi för automatisk bokföring

Flera produktionssteg

Flera produktionssteg med automatiska funktioner vid varje steg

Molnbaserat

Molnbaserad lösning för bästa tillgänglighet

Mobilanpassad

Webblösning som är anpassad för mobil, tablet och desktop enheter. Bootstrap3 som grund med kundanpassat gränssnitt

Att kunna hjälpa en effektiviserad organisation som har ett unikt arbetsflöde sedan många år tillbaka och skapa en digital process som både förbättrar och förenklar är största vinningen för oss. Att vi sedan sparar kunden massor med tid och förbrukningsmaterial blir som en bonus.