Utmaning

beQuoteds webbmiljö är omfattande och driftar runt 50 publika webbplatser med investor information. Kraven på tillgänglighet är extremt hög. Att samtidigt bygga verktyg som beQuoted kan använda för att bygga upp och underhålla dessa webbplatser är en stor utmaning.

Lösningen

Att bygga en skalbar multisajtlösning med ett effektivt CMS som grund, Umbraco. Se över behoven och bygga plugin så att beQuoted kan "pussla" ihop nya webbplatser på enklast möjliga sätt. Med en legolåda av verktyg tillsammans med funktioner som automatiskt hämtar information underlättar vi för hela organisationen, med en skalbar plattform som grund.

Vårt uppdrag

Vi projektleder, projekt-/resursplanerar, optimerar, programmerar, design och konceptutvecklare tätt tillsammans med beQuoteds projektledare. Vi hjälper till i design och planering av både hård och mjukvara, är ett stöd i planeringsfaser och utveckling i andra delar av beQuoteds verksamhet.

Multisajt

Drifta runt 50 webbplatser i ett och samma verktyg med gemensamma funktioner. På flera språk.

Sökmotoroptimering

Varje informationssida OnPage-optimeras automatiskt med möjlighet till manuell anpassning. Även extern data får sökvänliga länkar och automatisk optimering

Dynamiska objekt

Möjlighet att bygga nyhetsartiklar som block för att kunna visualisera på önskvärt sätt. Varje nyhet kan hämtas på ett strukturerat sätt även om den byggts upp dynamiskt

Automatiska mallar

Hämtar automatiskt en publik webbplats, skriver om sökvägar till resurser och länkar samt för in innehåll på ett specifikt ställe så beQuoted inte behöver uppdatera sin miljö om kunderna ändrar på sin publika webbplats

API integration

Integrerat med beQuoteds egna dataväxel API som i sin tur drivs av RavenDb

beQuoted play

Möjlighet att lägga upp filmer och visa dom direkt på webben med automatisk bildförhållande för enhetsanpassning

Bannerhantering

Annonsverktyg för hantering av statiska och dynamiska banners. Rotationer och platshantering med statistik

Prenumerationer

Prenumerationsmoduler som kan integreras på externa webbplatser och prenumerationshantering via webbgränssnitt

Dokumentation

Integrationsdokumentation och manualer för att integrera inverstor moduler på kundwebbar

beQuoted

beQuoted är en av våra äldsta kunder. Sedan 2008 har vi hjälpt dem med att ta sig från en äldre lösning byggd i klassiska ASP till att nu driftas av senaste och modernaste tekniken.

Bennie Forss, Grundare / VD på Zenta

Vill ni veta mer om hur vi hjälper beQuoted och om vi skulle kunna hjälpa er i er organisation. Tveka inte att höra av er!