Zenta kopplar
ihop affärssystem
med Visma eEkonomi

Automatiserar flöden
underlättar för personal
minskar felmarginaler

Zenta är nu integrationspartner för Visma eEkonomi

Visma integration partner

Zenta blir officiellt en integrationspartner med Visma eEkonomi, Vismas webbaserade affärssystem och en viktig komponent i kampen om att behålla sin position som Sveriges största ekonomileverantör till företag och redovisningsbyråer.

Zenta investerar tungt i att ha den bästa kompetensen och vara ett centre-of-excellence inom krävande affärskritiska integrationer. I och med partnerskapet kan Zenta nu erbjuda integration mellan Visma eEkonomi och flera affärssystem, e-handel, automatisk bokföring och migrering från Visma Administration.

Fredrik Blixth, nyligen anställd av Zenta arbetade tidigare på Visma som ansvarig för utvecklingen av Visma eEkonomis externa API. Fredriks kunskap och erfarenhet inom Visma, samt Zentas kompetens inom integrationer, gör oss till den självklara integrationsleverantören.

"Idag använder fler än 170 000 småföretag Vismas program och tjänster. Vår satsning känns helt rätt i tiden och vi har nu både resurser, rätt processer och kompetens för att kunna ta oss an större och komplexa integrationer mot Visma." - Bennie Forss, VD på Zenta

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Bennie Forss, VD på Zenta, telefon: 070-499 77 87, mail: bennie.forss@zenta.se