Vi på Zenta strävar efter förändring som underlättar människors vardag. Vi digitaliserar, automatiserar och effektiviserar för företag och dess kunder varje dag. Vi gör nytta! Nu har vi flyttat till nya lokaler och välkomnar dig som är intresserad av att veta mer om framtiden och digitalisering.

Med oss har vi bland annat ett annat företag som kämpar för framtiden och förändring. Tesla kommer finnas på plats med minst två bilar för provkörning och tre specialister. Här får du svar på alla frågor man behöver veta kring elbilar och företaget Tesla. 

Öppethus 12-17

Från kl 12:00 har vi öppet hus, då kan ni komma och mingla med oss på kontoret. Här har du möjlighet att lära känna teamet och människorna på Zenta. Prova framtidens teknik, Virtuell verklighet och titta in i vårt makerspace.

Alla är välkomna!

Digitalisering 17-20

Nu får vi lyssna på spännande föreläsningar av intressanta bolag som arbetar med framtidens teknik.

Kräver inbjudan!
Om du inte fått ett mail med en inbjudan men verkligen vill komma. Då kan du ansök genom att maila antal, namn, e-postadress och telefonnummer till info@zenta.se

Ölmingel 20+

Efter en titt in i framtiden kan vi tillsammans ta oss tillbaka till nuet. Det serveras öl och tilltugg. Här finns tid för djupare diskussioner och lära känna varandra ännu mer.

17:00 - Zenta

Automatisera flöden, integrera affärssystem för att eliminera felkällor samt minska belastningen på personal och företagets interna processer.

www.zenta.se

17:30 - Tesla

Tesla är ett amerikanskt bilföretag som designar, tillverkar och säljer elbilar och komponenter till elektriska drivlinor samt batterier för hemmabruk.

www.tesla.com

18:00 - DLE Solutions

En resultatorienterad inbound marketing reklambyrå, contentbyrå och seo-byrå som skapar kundcentrerade marknadsföringstjänster som ger resultat.

www.dlesols.com

18:30 - Raptor

Levererar personaliserade rekommendationer baserad på data-mining, machine learning och algoritmer för att ge mer relevant innehåll till besökare på webben.

www.raptorsmartadvisor.com

19:00 - RISE

Ett starkt, samlat forskningsinstitut för Sverige. I internationell samverkan, med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle.

www.ri.se

19:30 - Ucommerce

Ledande plattform för innehåll och e-handel på Microsoftbaserade CMS-systemen Umbraco, Kentico and Sitecore. Öppet och utbyggbart med fokus på tillväxt.

www.ucommerce.net