Center of excellence inom

Fortnox och integrationer

Vi på Zenta har arbetat med Fortnox integrationer sedan 2017.Under denna tiden har vi hjälpt flera olika typer av företag att koppla ihop sina datasystem med Fortnox och deras API. På denna tiden har vi skaffat oss bred kunskap och ett bra samarbete med Fortnox. Nu är vi först ut med att kunna leverera stöd för Webhooks API vilket ger snabbast och bästa kommunikation mellan Fortnox och andra system.

Bästa samarbete

Vårt huvudkontor ligger på några minuter gå och cykelavstånd från Fortnox och flera av våra vänner arbetar på och med Fortnox system. Detta är en av de många anledningarna till varför vi är ett "Center of excellence" inom Fortnoxintegrationer.

Först ut med senaste funktionerna

Genom att alltid arbeta aktivt tillsammans med Fortnox har vi byggt både kunskap och relation vilket ger oss möjligheten att vara först ut med att leverera de senaste uppdateringarna som Fortnox kan erbjuda. I skrivandet stund är vi först ut med deras nya Webhooks funktionalitet. 

Bred kunskap

I vår organisation arbetar vi med att digitalisera flera olika typer av företag i olika branscher. Detta gör att vi har lärt oss vad och varför vissa saker fungerar bättre än andra. All denna kunskap använder vi när vi bygger nästa generation datorprogram/integrationer. 

Utvecklarnas

Fortnox .NET SDK

Under den tiden vi har arbetat med Fortnox har vi utvecklat nästa generation Fortnox SDK som vi gjort tillgängligt för alla! Detta SDK är utvecklat under flera år och designat utefter behov. Ett stabilt och modernt integrationspaket som används av flera kunder. 

Några av många

Anledningar att använda utvecklarnas Fortnox SDK

Webhooks

Vi är först ut med att göra Fortnox Webhooks API tillgängligt. Detta gör det möjligt att få uppdateringar från Fortnox på snabbaste och bästa sättet.

Först med senaste funktioner

Vi är först med de senaste funktionerna som Fortnox lanserar i produktion eller som BETA. Exempelvis är vi först ut med Webhooks.

Lagerplugin

SDK:t är förberett med koppling till en Warehouse / Lagerhanteringsmodul som i sig är integrerad med Fortnox. Kontakta oss för mer info.

Automatiska tester

Samtliga anrop är täckta av integrationstester för att säkerställa kvalitet och funktion i affärskritiska integrationer.

Byggt av utvecklare mot faktiska kunder

Under flera år har detta SDK byggts upp i samband med faktiska projekt som kräver hög tillgänglighet och hastighet i affärskritiska integrationer.

Enkelt att bidra

Byggt för att det på enklast möjliga sätt skall vara lätt att sätta sig in i och bidra till uppdateringar.

Open Source

Lösningen är Open Source och Zenta ansvarar för kvaliteten av paketet samtidigt som vi tar hjälp av flera andra företag och hela communityt att vidareutveckla paketet.

.NET

Kompatibelt med senaste och mest använda versionerna av .NET såsom .NET Core och .NET Framework.

Kompatibelt med alla .NET språk

Detta paket går att använda i alla .NET språk såsom F#, VB, C#. Själva paketet i sig är skrivet i C#.