Se, upptäck och lär

Se digitaliseringens möjligheter

På Zenta tror vi att alla företag kan dra nytta av digitaliseringen, oavsett vilken bransch de tillhör. Vi introducerar gärna digitaliseringens möjligheter för dig och ditt företag. Genom unika och effektiva metoder kan vi snabbt förstå ditt företags utmaningar och tillsammans hittar vi digitala lösningar som fungerar. Ett första steg mot en mer effektiv verksamhet.

Digitala företag skapar enorma möjligheter för innovation och stärker företagets konkurrenskraft. När man ser förbi traditionell automation börjar man på riktigt se digitaliseringens enorma möjligheter. Att skapa arbetsflöden som minskar felkällor och till och med eliminerar dem genom analyser och övervakning ger stora utrymmen för utveckling, sänkta kostnader och större produktion. Företag som följer med digitaliseringsvågen kommer få en stark skjuts framåt medan de företag som missar det kommer istället gå bakåt i utvecklingen. Det finns inget stå stilla längre. Utvecklingen väntar inte på någon, vi rör oss ständigt framåt och de som inte hänger med kommer hamna flera steg bakåt i väldigt snabb takt.

Läs mer om vår syn på digitalisering »

Aida Begovic - Kommunikationschef
Aida Begovic - Kommunikationschef
Inspirationsevent

Kom igång med digitalisering och se dess möjligheter. Testa Virtual Reality, robotar, hologram och andra moderna tekniker.

Tillväxt genom digitalisering

Förstå vilka möjligheter digitalisering kan skapa i er verksamhet och lägg grunden och strategin till er nya tillväxtplattform.

Effektivisera processer

Automatisera flöden, integrera affärssystem för att eliminera felkällor samt minska belastningen på personal och företagets interna processer.

Framtidsspaning

Vi hjälper er hålla koll på framtidens teknik. Våra medarbetare har ett genuint intresse för teknik och en drivkraft för information. 

Makerspace

Besök vår digitala verkstad där vi utmanar dagens teknik med morgondagens idéer. Här tränar vi våra hjärnor och skapar prototyper.

Analys

Se hur verkligheten ser ut och få kontroll över organisationens utmaningar och ett beslutsunderlag för strategiska beslut.

Vi hjälper dig hitta rätt

Oavsett vilka hinder du står inför och hur jobbigt det kan kännas så kan vi hjälpa er övervinna dem med digitaliseringens starka kraft.