6 fria konsulttimmar

Konsulttimmen är för dig som har företag i någon av kommunerna Ljungby, Markaryd, Alvesta, Älmhult, Växjö, Lessebo, Uppvidinge eller Tingsryd. Du får upp till sex timmar helt kostnadsfritt. Stödet riktar sig till dig med F-skattsedel, oavsett bolagsform, ekonomi i balans och med mellan 0–49 anställda.

Vad är Konsulttimmen?

Konsulttimmen är för dig som har företag i någon av kommunerna Ljungby, Markaryd, Alvesta, Älmhult, Växjö, Lessebo, Uppvidinge eller Tingsryd. Du får upp till sex timmar helt kostnadsfritt. Därefter kan du fortsätta att använda konsulten om du vill utveckla verksamheten ännu mer. Stödet riktar sig till dig med F-skattsedel, oavsett bolagsform, ekonomi i balans och med mellan 0–49 anställda. Den enda motprestationen är att du fyller i några enkätsvar så att vi kan göra konsulttimmen ännu bättre!

Rådgivningen utförs av kvalificerade konsulter och specialister som valts ut och upphandlats av Region Kronoberg. Du kan ansöka inom följande områden:

  • IT & Digitalisering (Här finns Zenta)
  • Ekonomi & Juridik
  • Marknad & Sälj
  • Organisation & Ledarskap

Konsulttimmen är ett projekt som pågår till september 2019. Det finansieras av Region Kronoberg och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Din konsult kommer att hjälpa dig och ge råd så att du kan utveckla ditt företag på rätt sätt. Exempelvis kan du få rådgivning inom lönsamhetsanalys, digitalisering och effektivisering av processer, konkurrensstrategi, utveckling av nya affärsmodeller, organisationseffektivisering, varumärkesarbete, säljteknik, information om lagar, tillstånd och regler, samt allmänna juridiska frågor.

Det som inte ingår i konsulttimmen är aktiviteter som att bygga en hemsida, göra en marknadsplan eller en deklaration.

Bennie Forss

Jag kan hjälpa företag att koppla ihop sina datasystem och digitalisera sin verksamhet: automatisera flöden, integrera affärssystem och eliminera felkällor samt minska belastningen på personal och interna processer. Allt med affärsutveckling som bas.