Webb och
integration

Vi har lång erfarenhet av
e-handel, affärssystem och intranät
på flera olika plattformar

Webbsidor & e-handel

Vi hjälper er med ett litet eller stort webbprojekt

Vi hjälper er skapa en webbplats som har unik design, funktion och som fungerar på alla moderna enheter, på några av världens bästa plattformar för att styra innehåll på webben. Vi hjälper till med allt ifrån idé till verklighet genom skisser, wireframes, resursplanering, tjedjepart-lösningar, affärssystem, produktion och publicering. Vi tänker alltid att en webbplats skall arbeta för kunden och exempelvis dra trafik via sökmotoroptimering, samt att det är enkelt att växa med tekniken när önskan om tillväxt finns.

Webbsidor & e-handel
Integration & migrering

Integration & migrering

Integration av affärssystem, e-handel, automatisk bokföring och migrering

Vi hjälper er med modernisering och integration. Vi hjälper till att automatisera flöden, integrera affärssystem och eliminera felkällor på interna processer. Vi är både Visma och Fortnox integration partner och har lång erfarenhet av integration med flera affärssystem i olika miljöer.

Plattformar & verktyg

Vi använder oss av både open source-baserade lösningar och egna verktyg

Vi bygger ofta på befintliga plattformar som Umbraco men har även egna lösningar då kraven är högre och det krävs en kompromisslös enterprise-lösning. Vi har egna ramverk som är enkla att utveckla i, strukturerade och är optimerade för att skala upp. Vi har erfarenhet inom flera molntjänster såsom Azure, bygger lösningar med .NET, C#, PHP, HTML5, CSS3, AngularJs och bemästrar flera språk såsom JAVA, Python, VisualBasic m.fl.

Plattformar & verktyg
Intranät

Intranät

En intern webbportal för medarbetare i din organisation

Vi hjälper er att ta fram intranät med allt från enklare medlemshantering till större interna säljstöd. Vi kopplar ihop flera externa och interna system, gamla som nya, i ett fungerande verktyg som både engagerar och underlättar för medarbetare. Vi har erfarenhet av bl.a. Visma, Fortnox, ASW, SAP, DHL och Sharepoint.